Ferrero Rocher on suosittu ja ylellinen suklaamerkki, joka on peräisin Italiasta. Se tunnetaan erottuvasta kultafoliopakkauksestaan ja hasselpähkinä täytteestään. Jokainen Ferrero Rocher koostuu kokonaisesta paahdetusta hasselpähkinästä, joka on kääritty ohueen vohvelikuoreen, täytetty kermaisella hasselpähkinä- ja suklaaseoksella, ja päällystetty maitosuklaalla sekä haketetuilla hasselpähkinöillä.
Ferrero Rocherin tekstuurien ja makujen yhdistelmä luo miellyttävän aistielämyksen. Rapsakka vohvelikuori tarjoaa tyydyttävän puraisun, kun taas sileä ja kermaisa täyte sulaa suussa. Paahdettu hasselpähkinä lisää pähkinäistä ja hieman rapsakkaa elementtiä, joka täydentää suklaan makeutta.
Ferrero Rocher esitetään usein elegantissa pakkauksessa, mikä tekee siitä suositun valinnan lahjaksi erityisiin tilaisuuksiin. Sen ylellinen ulkonäkö ja rikas maku tekevät siitä hemmottelun ja hienostuneisuuden symbolin.
TUMMA Suklaa
Täydellinen keksejä varten.
AINEKSET: 0
VOIN SISÄLTÄÄ JÄLKIÄ PÄHKINÖISTÄ, GLUTEENISTA JA MAIDOSTA. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, 15–18 °C.
Suklaakaramellimme valmistetaan käsityönä Pohjois-Ranskassa sijaitsevassa työpajassamme. Tämä äärimmäisen herkullinen versio on syntynyt yhdistämällä levitettävä karamellimme ja 55 % tumma suklaa Excellence. Aina vain enemmän makuja tässä suklaisessa versiossa!
Ainesosat: Voita, Sokeria, Kermaa, 55 % tummaa suklaata
Jäätelö- ja jogurttiteollisuudelle tarkoitettuja granelleja ja pralineja, maitosuklaasta valmistettuja minikoniinipalloja, saatavilla, edullinen hinta, azo-vapaa, gluteeniton, maito- ja tumma suklaa, vegaaninen, yksityinen merkki, yksivärinen, hedelmäinen ja värjätyllä suklaalla.
Meidän jäätelömme: PERfeKTO!
Hyödyntäen olemustamme, maitoa, olemme äskettäin lisänneet uuden tuotteen valikoimaamme: jäätelö.
Sen nimi on PERfeKTO.
Maidosta, 100 % kotimaista. Ja laadukasta!
Ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Kermainen. Erittäin luonnollinen ja miellyttävä maku.
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Seckauer Lebkuchen -talvimausteseos on suosittu lahja. Käsityönä valmistettu ja valituista raaka-aineista koostuva seos sisältää 7 eri makua, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin.
Nettopaino: 250 g tai 350 g | Parasta ennen: 180 päivää tuotannosta - säilytä huoneenlämmössä | Allergiset aineet: Gluteenia sisältävät viljat, maito, munat, soija tai soijatuotteet, pähkinät, SO2 ja sulfiitit
Tuotenumero: 6300 / 6310
Täyttöpaino: 250 g / 350 g
Laatumerkki: AMA-käsityösertifikaatti, leivontaperinne vuodesta 1660